onsdag den 16. maj 2012

Cremet perlespelt-slaw



Endnu en med kål... Jeg havde lyst til en cremet speltsalat igår, gerne med noget spidskål, som jo stadig er i sæson her i Maj. Derfor fandt jeg på at lave denne spidskåls-slaw med perlespelt, som både var lækker og fyldig. Dijon gav en god lidt spicy smag. Vi spiste den med en halv majskolbe, og kalkun schnitzel.

Ingredienser:

et halvt spidskål (lille str.)
2-3 store gulerødder
ca 170 g kogt perlespelt
Fromage frais
Dijon sennep
Salt, peber evt lidt hvidløgssalt.

Start med at kog perlespelten, den er færdig når den har suget al vandet til sig.
Snit kålen meget fint, og riv gulerødderne. Bland 3-4 spsk fromage frais (eller skyr) med dijon sennep efter smagt, og salt/peber. Bland alle tingene sammen inkl fromagen. Lad den stå og trække i køleskabet indtil servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar